Ilmoittautuminen ryhmään

 

HUOM!

Jos ilmoittautumislomake ei toimi etkä saa kahden vuorokauden sisällä vastausta sähköpostiisi, niin ota yhteyttä puhelimitse 0404845140 tai sähköpostitse  tiina.santala@fysioterapiabalance.fi.

 

Ohjeita tunnille tuleville

Ilmoittautumislomakkeella varaat paikkasi haluamallesi tunnille. Ilmoittautuessasi saat aina sähköpostilla vahvistuksen varauksesta. Maksu suoritetaan ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä korttimaksuna, käteisellä tai liikuntaedulla. 10 kerran kortti on voimassa 12 vko ensimmäisestä harjoituskerrasta.

Jokaisessa ryhmässä on 10 paikkaa. Jos joudut perumaan tulosi ryhmään, ilmoita tekstiviestillä numeroon 040 484 5140 tai sähköpostilla osoitteeseen tiina.santala@fysioterapiabalance.fi. Näin joku muu voi saada sillä kertaa paikkasi ryhmässä. Jos joudut olemaan rymästäsi pois, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen ryhmään. Korvaava ryhmäkäynti pitää aina sopia erikseen ohjaajan kanssa.

Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Et tarvitse kenkiä koska tunnilla ollaan sukat jalassa tai paljain jaloin. Kaikki tarvittavat välineet harjoitteluun löytyy Pilates Studiolta.

Pilates tuntien välillä on 15 minuutin tauko pukeutumista ja siirtymistä varten. Ethän tule sisälle ennen edellisen tunnin päättymistä.

Iloa harjoitteluun!

Aikataulut

PhysioPilates ryhmät

Pilates Studio BAlance on lopettanut toimintansa. Toimintaa jatkaa samoissa tioissa Mobiili Fysioterapia & Pilates yrittäjä Jenni Kettunen http://www.mobiilifysioterapia.fi/physiopilates-tampere/

Tutustu pilatesryhmiin